Λίγα λόγια για εμάς

Η εμφιάλωση και η διανομή σε όλη την Ελλάδα επιλεγμένων ποικιλιών κρασιού, είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μίας ομάδας ανθρώπων με επιμονή, υπομονή, με εργατικότητα και πάνω από όλα με κοινό στόχο.

Οραματιστές αυτής της προσπάθειας είναι τα αδέρφια Βασίλης Μακριδάκης και Θανάσης Μακριδάκης. Έχοντας και οι δύο μεγάλη αγάπη για το ποιοτικό κρασί, επιστημονική κατάρτιση και ενθουσιασμό, θέσανε κοινό στόχο την τυποποίηση των σημαντικότερων οινικών ποικιλιών και τη διανομή τους σε όλη την Ελλάδα.

Για την υλοποίηση του στόχου αυτού επέλεξαν και συνεργάζονται με αξιόπιστα και πιστοποιημένα από Διεθνή Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας οινοποιεία, στις σημαντικότερες αμπελουργικές ζώνες της χώρας μας.

Βασίλης Μακριδάκης

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

Θανάσης Μακριδάκης

Διεύθυνση Πωλήσεων / Marketing

Το Εμφιαλωτήριο​

 

Το εμφιαλωτήριο βρίσκεται στον Άλιμο Αττικής, στην οδό Κυκλαμίνων 1.

Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες πιστοποιημένες δεξαμενές αποθήκευσης οίνων και πιστοποιημένα μηχανήματα εμφιάλωσης.

Συνεργάζεται με εξειδικευμένο χημείο, το οποίο πραγματοποιεί ακριβείς μετρήσεις και αναλύσεις των κρασιών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με στόχο το διαρκή έλεγχο της ποιότητάς τους.

Οι άριστες συνθήκες συντήρησης των προϊόντων που επικρατούν στο χώρο, μας δίνουν τη δυνατότητα να διαθέτουμε σε εσάς εξαιρετικής και σταθερής ποιότητας προιόντα.

Από το 2019 το εμφιαλωτήριο είναι πιστοποιημένο για όλες τις διαδικασίες Εμφιάλωσης οίνων, με το Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας HACCP.

Πιστοποιήσεις

To εμφιαλωτήριό μας εφαρμόζει σε όλες τις διαδικασίες λειτουργίας του, την πολιτική ασφάλειας τροφίμων του διεθνούς πρότυπου HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).

Η εταιρία μας συνεργάζεται με οινοπαραγωγούς από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας μας, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί τις ποικιλιακές και γευστικές απαιτήσεις των καταναλωτών καθώς και τις ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης.